Aanmelden

[vc_row][vc_column width=”1/1″][prkwp_styled_title prk_in=”Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.” align=”Center” font_weight=”400″ title_size=”h4″ use_italic=”Yes” margin_bottom=”80px”][/vc_column][/vc_row][vc_row bottom_padding=”60px”][vc_column width=”1/3″][prkwp_styled_title prk_in=”Voicemail” font_weight=”700″ text_color=”#a7cd45″ title_size=”h3″][prkwp_spacer size=”30″][vc_column_text]Tijdens behandeluren kan het mogelijk zijn dat wij niet in de gelegenheid zijn om de telefoon op te nemen. Wanneer u uw naam en nummer inspreekt, bellen wij u terug.

Wij streven ernaar binnen een week contact met u op te nemen. U kunt ons ook bereiken via een e-mail.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][prkwp_styled_title prk_in=”Direct contact” font_weight=”700″ text_color=”#a7cd45″ title_size=”h3″][prkwp_spacer size=”30″][vc_column_text]Voor direct persoonlijk contact belt u het mobiele nummer van de betreffende therapeut.

U kunt ook onze voicemailbox inspreken op het onderstaande nummer van de praktijk.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][prkwp_styled_title prk_in=”Gegevens” font_weight=”700″ text_color=”#a7cd45″ title_size=”h3″][prkwp_spacer size=”30″][vc_column_text]Algemene voicemail praktijk:
010 7858559

Algemeen e-mail adres:
info@dubbelendwars.nl (?)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  • Partnerlogo NVLFPartnerlogo NVLF
  • Partnerlogo ErgotherapieNederlandPartnerlogo ErgotherapieNederland
  • Partnerlogo NSSIPartnerlogo NSSI
  • Partnerlogo KPPartnerlogo KP
  • Partnerlogo Senso CarePartnerlogo Senso Care
  • Partnerlogo Wrkgroep LogopediePartnerlogo Wrkgroep Logopedie

Contact

Dubbel & Dwars
Welzijnscentrum de Roerdomp’
Roerdomplaan 6
3084 NM Rotterdam
info@dubbelendwars.info

Copyright © 2018-2022 Dubbel + Dwars. Alle rechten voorbehouden | Design & Development Ministerie van Visuele Zaken.